OM OSS

Ett engagerat och erfaret företag baserat i Norrköping

Vi på NewVent är specialiserade på ventilationslösningar för både hem och företag. Vårt mål är att förbättra din inomhusmiljö med skräddarsydda lösningar som uppfyller dina specifika behov. Oavsett om du behöver ventilationssystem för ditt hem eller dina företagslokaler, har vi den expertis som krävs för att leverera de bästa lösningarna.

Vårt team brinner för att leverera högkvalitativa ventilationslösningar som inte bara förbättrar luftkvaliteten utan också kan minska din energiförbrukning. Vi ser fram emot att arbeta med dig och hitta den bästa lösningen för dina ventilationsbehov.

NewVent arbetar med framtiden i åtanke

På NewVent värnar vi om hållbarhet och vår miljö. Vi arbetar alltid med framtiden i åtanke och rekommenderar de mest effektiva och energibesparande ventilationslösningarna för våra kunder, anpassade efter deras boende eller projekt. Ett effektivt system sparar både energi och pengar.

NewVent – för en friskare och mer hållbar inomhusmiljö!

Vad vi gör på NewVent

  • Installation och uppgradering av ventilationssystem: Vi installerar och uppgraderar till energieffektiva system.
  • Underhåll och optimering: Vi erbjuder regelbundet underhåll och optimering av ventilationssystem för att säkerställa att de fungerar effektivt och inte drar onödig energi.
  • Värmeåtervinning: Vi rekommenderar installation av FTX-system med värmeåtervinning, där värmen från frånluften återvinns.
  • Miljövänliga transporter: Vi minskar våra utsläpp genom att använda eldrivna fordon.