TJÄNST

Kanalrensning / service

Det är viktigt att underhålla sin ventialtion regelbundet. Vi utför alla typer av servicetjänster så som kanalrensning, OVK, filterbyte och mycket mer. Upplever du att din ventliation inte fungerar som den borde? Hör av dig till oss så kan vi komma ut och kolla på vad som inte stämmer!

Hur ska man veta att det är dags för service av sin ventilation?

Dåligt inomhusklimat

Vaknar du med huvudvärk eller känner att det känns kvavt inne? Fortsätter badrummet att vara fuktigt och imman på spegeln verkar aldrig försvinna? Då kan det bero på att ventilationsystemet inte arbetar optimalt.

Dyrare kostnader

När ett ventilationssystem inte fungerar som det ska arbetar det hårdare och mer trögt, vilket i sin tur betyder att det tar mer energi för systemet att rena luften hos dig. Ökad energiförbrukning leder till ökade energikostnader. 

Viktigt vid brand

Om det utbryter en brand är det oerhört viktigt att systemet fungerar och att ventilationssystemet är rätt injusterat och underhållet. Är det korrekt kan det fördröja spridningen av brand och brandrök. 

Vi hjälper dig med service på din ventilation

Upplever du att din ventilation inte fungerar som den ska? Eller att det var längesen någon kikade på fläkten? Kontakta oss så hjälper vi dig med service!

Service / Kanalrensningar

Vet du inte vad du behöver hjälp med eller vilket system du behöver kan du fråga oss!

Vi ser fram emot att höras!

Skicka in ett formulär så återkommer vi till dig så snart som möjligt.