TJÄNST

Aggregatbyte

Är det dags att byta ut ditt aggregat? Det finns olika anledningar till att man behöver byta ut sitt aggregat. Antingen så har det helt enkelt gått sönder så att man behöver en ny att ersätta det trasiga aggregatet med. Du renoverar ditt kök och behöver ett nytt system på grund av det. Oavsätt anledning så har vi lång erfarenhet av att ta fram rätt system för hem och företag - vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt aggregatbyte! 

Varför ska jag byta ventilationsaggregat?

Trasigt aggregat

Har ditt aggregat gått sönder och du önskar att byta ut det mot ett likvärdigt med samma kanalanslutning går bytet snabbt och enkelt. Hör av dig till oss om du behöver hjälp med bytet eller att ta reda på vad du behöver.

Förbättra inomhusmiljö

Valet av ventilationssystem är avgörande för att bäst passa ditt hus och leverera det inomhusklimat som du behöver. Kan man sätta in ett FTX system så får man även en lägre energiförbrukning då det återvinner värmen och således en bonus med minskade kostnader.

Renoverar kök

När det är dags att renovera exempelvis sitt kök så är det hög tid att även fundera över ventilationen. Behöver ni byta ut den befintliga eller passa på att installera ett nytt ventilationssystem under renoveringen kan ni kontakta oss för en rekommendation och installation. 

Hur jobbar NewVent?

Vi är snabba och smidiga att arbeta tillsammans med. Vi lägger stor vikt vid kundservice och är ett engagerat team som jobbar effektivt för att hjälpa dig med din ventilation. 

Undrar du något om aggregatbyte?

Vet du inte vad du behöver hjälp med kan du fråga oss!

Skicka in en förfrågan

Om du skickar in en förfrågan så kontaktar vi dig så snart vi kan!